0
Fudbal

Foto: Screenshot/Youtube/RTS

PAVLOVIĆ KAO VIDIĆ NEKAD: Ide glavom gde drugi ne smeju nogom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.22 u 16:30

Svi fudbaleri koji brane grb reprezentacije Srbije zaslužuju velike pohvale i svako je na svoj način doprineo velikom uspehu.

Ipak, ne može da se ne primeti partija Strahinje Pavlovića, koji podseća na Nemanju Vidića iz najboljih dana. Scene krvave glave i krvavog dresa krasile su gotovo čitavu karijeru bivšeg kapitena reprezentacije Srbije, Crvene zvezde i Mančester Junajteda. Nikada mu nije bilo strano i nije se plašio da pretrpi opasne udarce zarad pobedu svog tima i zbog toga je jedan od najboljih štopera u istoriji Premijer lige.

FOTO: STARSPORT

Upravo scenom sa jučerašnjeg meča, Strahinja Pavlović je uradio nešto što bi gotovo sigurno uradio i Vidić. Odegard je krenuo otvorenim đonom na loptu, a bivši fudbaler Partizana glavom pokupio loptu i pretrpeo težak udarac, ali ga nije bilo briga, jer je spreman i da pogine za grb Srbije ako treba!

Upravo ovaj trenutak je pethodio vodećem golu koji je Vlahović postigao samo dva minuta kasnije. Strahinja Pavlović izrasta u ozbilju „zver“ i deluje da je pred njim tek fenomenalna karijera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter