0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Argentina

MESI UŽIVA U DRESU REPREZENTACIJE: Gaučosi spremni za Mundijal u Kataru! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.22 u 09:43

Moćno deluju.

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je u prijateljskom meču reprezentaciju Jamajke – 3:0. Ovo je bio 35. uzastopni meč Argentinaca na kojem nisu doživeli poraz – bilo da se radi o zvaničnom ili prijateljskom susretu.

Izabranici Lionela Skalonija iz meča u meč potvrđuju da sa pravom imaju ulogu jednog od favorita na Mundijalu u Kataru. U okviru grupne faze sastaće se sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.

Pre par noći savladali su Honduras takođe rezultatom 3:0.

Utakmicu sa Jamajkom selektor Skaloni je iskoristio da promeša karte i vidi sa koliko igrača zapravo raspolaže. Potvrda ove činjenice je i to što je Leo Mesi do 55. minuta sedeo na klupi za rezerve.

FOTO: Twitter/@Argentina

Gaučosi su poveli rano. Igrao se 13. minut, a fudbaler Mančester Sitija, Hulijan Alvarez, pogodio je na asistenciju Lautara Martineza.

Rezultat 1:0 na semaforu je stajao do 87. minuta kada je Mesi za dva minuta rešio sve dileme. Prvo je sjajnim udarcem sa oko 20 u 87. minutu povećao prednost na 2:0, da bi konačan rezultat postavio samo dva minuta kasnije iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora.

Poslednju proveru pred Mundijal, Argentina će imati šest dana pred otvaranje istog protiv ekipe Ujedinjenih Arapskih Emirata.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter