0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

JEDAN OD JUNAKA RADNIČKOG PORUČUJE: Znao sam da će biti nerešeno i da ću šutirati prvi penal! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.22 u 20:37

Partizan eliminisan iz Kupa nakon penala u Mitrovici. Rezultat nakon 90 minuta je bio 1:1, ali sa bele tačke crno-beli nisu uspeli ni jednom da matiraju golmana rivala. Jedan od katalizatora za trijumf tima iz Srema bio je Nemanja Spasojević, koji je hladnokrvno otvorio penal seriju.

– Još pre početka utakmice sam rekao da će biti nerešeno, da će biti 1:1 i da ću ja da šutiram prvi penal. Još sam rekao i svojim igračima da ću odmah da „bocnem“ golmana i to sam uradio, morao sam da ispoštujem. Sve sam isplanirao u svojoj glavi – započeo je razgovor za Telegraf Nemanja Spasojević, koji smatra da je upravo ovaj penal i bio veliki podstrek.

– Taj penal je podigao nas, podigao je publiku na stadionu, dok je u isto vreme demoralisao Partizan. Ponosan sam na svoje saigrače, ali želeo bih da čestitam i Partizanu na fer igri, da im poželim puno sreće u prvenstvu, ali i Evropi.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

– I dalje nismo svesni šta smo uradili. Sve što se danas desilo, nijedan igrač Radničkog nije svestan, to ćemo znati tek za nekoliko dana. Uspeli smo da izbacimo jedan od najvećih klubova u Srbiji u ovoj fazi takmičenja. Ponosan sam na saigrače i navijače. Ovo je uspeh kako naš, tako i navijača, ali i čitavog grada koji je bio uz nas – ističe Spasojević.

Za kraj ističe.

– Sport je takva igra u kojoj ako se ne nadate pobedi u svakom trenutku, onda ne treba ni da ga igrate. Svako od nas je potajno verovao, svaki igrač je mislio da možemo da prođemo. Partizan jeste bio veliki favorit, ali, zbog ovakvih utakmica i treba dolaziti na stadione. Dobro je da postoje ovakva takmičenja, kako bi ovako slabije ekipe izbacili jače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter