0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HEROJ RADNIČKOG ZA HOTSPORT NAKON ELIMINACIJE PARTIZANA: ‘Zaslužili smo ovo – Pobedu posvećujem porodici!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.22 u 21:22

Momak o kojem će se tek govoriti, heroj Radničkog – Mihailo Dragićević!

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice napravili su najveće iznenađenje u poslednjih nekoliko godina u Kupu Srbije. Oni su na svom terenu savladali Partizan nakon boljeg izvođenja penala i tako bacili u ‘trans’ sve prisutne navijače. Jedan od najvećih ‘krivaca’ za uspeh i ovog zaista istorijsku pobedu jeste golman, Mihailo Dragićević, koji je dva od četiri promašena penala lično ukrotio.

FOTO: FK Partizan

U Sremskoj Mitrovici danas je pao Partizan, potpuno neočekivano.. Prvi utisci?

MD: ‘Još nismo svesni ovoga što smo uradili, lično ja trenutno ne znam za težinu svega sta smo napravili.. Utisci su fenomenalni, na papiru autsajder da izbaci ekipu koja je osam puta u finalu je nešto neverovatno.

Ti si definitivno jedan od heroja današnje pobede, jer ni jedan od četiri penala koji su izveli ‘crno-beli’ nije završio u tvojoj mreži. Kako si ti zadovoljan?

MD: ‘Ne bih sebe izdvojio kao pojedinca u celoj ovoj pobedi, mislim da smo svi kao ekipa bili disciplinovani i da nas je to dovelo u penal seriju. To je lutrija, gledao sam ko izvodi i donekle pre šuta odlučivao gde ću krenuti, u koju stranu.. Pogledao nas je Bog i mislim da smo zaslužili što se tiče cele utakmice ovakav ishod’

FOTO: FK Partizan

Radnički je trenutno 13. na tabeli Prve lige Srbije, može li ovo da digne moral ekipi i takoreći ‘razdrma vas’ u nastavku sezone?

MD: ‘Verujem da će nam ovo podići moral i trebala nam je ovakav jedna utakmica možda i pre da nas podigne. Jer trenutno u ligi ne stojimo onako kako smo očekivali i kako zaslužujemo. Ali mislim da će posle ovog doći sve na svoje jer je ovo velika stvar.’

FOTO: FK Partizan

Nakon epizode u Proleteru, spustio si se rang niže i stao na gol Radničkog. Kako si zadovoljan svojim partijama do sada?

MD: ‘Bio sam u Proleteru godinu dana gde nisam dobio šansu da branim,nakon toga sam bio par meseci u Brodarcu, mom matičnom klubu. Uvek stavljam ekipu i tim ispred sebe, tako da ne mogu da se zadovoljim trenutnom pozicijom na tabeli. Mislim i verujem da može i da će biti bolje u narednom periodu. Što se mene lično tiče uvek može bolje i drago mi je što sam u klubu u kom mogu da napredujem i da ispravljam svoje greške.’

Da li bi nekome posvetio ovu pobedu? 

MD: ‘Posvetio bih pobedu i odbranjene penale svojoj porodici koja je bila uz mene i kada nije sve išlo kako treba.’

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter