1
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka FIBA European Qualifiers 2021 Beograd, 23.02.2020. Srbija v Gruzija from left Dejan Todorovic Miroslav Raduljica Nikola Rebic Ognjen Jaramaz Novica Velickovic foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: U redove Crvene zvezde stiže bivši reprezentativac Srbije!

Objavljeno: 28.09.22 u 15:09

Ozbiljno pojačanje!

Tokom celog leta se spominjalo, a sada je i ozvaničeno – Miroslav Raduljica je novi košarkaš Crvene zvezde!

Poraz u samom finišu priprema od skoro 40 razlike od Olimpijakosa, trgnuo je crveno-bele iz Beograda, koji su shvatili da je potrebna dodatna čvrstina.

Od 2017. godine Raduljica je stalno bio po azijskim ekipama. Tri godine je nosio dres Đangsu Dragonsa, da bi se potom preselio u Žeđijang Lajonse, da bi na kraju zaigrao za Gojang Orionse. U poslednjih godinu dana je bez kluba.

Prethodno u karijeri je nastupao za veliki broj klubova. Između ostalih: Minesota, Milvoki, Partizan, Panatinaikos, Efes, Alba i drugi.

Sa reprezentacijom je osvojio tri srebra. Jedno na Olimpijskim igrama u Riju, drugo na Mundobasketu u Španiji i treće na Evrobasketu u Poljskoj.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter