0
Fudbal

FOTO: FSS

UTAKMICA MLADE REPREZENTACIJE PREKINUTA: Prijateljski meč nije mogao da se završi – Svemu prisustvovali Ilić i Krstajić!

Objavljeno: 27.09.22 u 19:25

Nije bilo uslova za igru!

Mlada reprezentacija Srbije (U21) danas je gostovala u Sofiji, gde je trebala da odigra prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Bugarske. Međutim, odigrano je svega 45 minuta, jer je sudija morao da trajno prekine utakmicu zbog neuslova.

Naime, velika kiša zahvatila je Sofiju i teren je bio toliko natopljen, da je glavni arbitar došao do procene da nema uslova da se meč nastavi.

FOTO: FSS

U prvom poluvremenu viđen je po jedan pogodak na obe strane, uz zaista žustru igru. Jedini pogodak za našu reprezentaciju postigao je mladi napadač TSC-a, Ratkov. Delovalo je kao da su Bugari nešto bolji u prvom delu susreta, a kako bi se meč okončao, nikada nećemo saznati.

Utakmicu su posmatrale i legende srpskog fudbala Saša Ilić, inače trener CSKA iz Sofije, kao i aktuelni selektor BugarskeMladen Krstajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter