0
Fudbal

Dusan Vlahovic and Aleksandar Mitrovic Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA VODI NA POLUVREMENU: Torinska veza radi za prednost Orlova! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 21:33

Srbija gostuje u Oslu, gde igra poslednji meč grupne faze B divizije Lige nacija, a rival je direktni konkurent za prvo mesto. U sastavu srbije se pomalo iznenađujuće našao Ivan Ilić, a sve ostalo je identično kao u Beogradu, uz dodatak da je Pavlović odmenio Babića.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Jedine dve šanse su viđene na početku kada je nakon akcije Serlota i Halanda, fudbaler Mančestera šutirao nakon 20 sekundi igre, ali je Vanja bio na visini zadatka. Sa druge strane Vlahović je odlično šutirao glavom nakon nekih pola sata igre, ali je sjajno odbranio Niland.

Ipak, prednost Srbiji u samoj završnici poluvremena donosi Dušan Vlahović, nakon odlično prodora Filipa Kostića, koji je probio po levoj strani, a njegov saigrač nije imao problema da sa pet metara donese prednost svojoj selekciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter