0
Košarka

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAMO KRENETE I ONI SU VEĆ TU: Jokić otkrio čitavom svetu zašto je teže igrati u Evropi nego u NBA ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 12:39

Priključio se ekipi.

Ekipa Denver Nagetsa juče je održala „dan za medije“, a tom prilikom, novinarima su se obratili trener Majk Meloun, kao i mnogi igrači među kojima su bile i dve glavne zvezde – Nikola Jokić i Džamal Mari. Prvo je trener ekipe iz Kolorada pričao o dvostrukom MVP-ju NBA lige, poručivši da treba da bude glasniji u svlačionici kada se okupe i da njegove reči mnogo znače.

Nakon što mu je Jokić odgovorio na to, novinari su srpskog centra upitali, da li je teže igrati u Evropi ili u NBA ligi, na šta je on imao spreman odgovor. Na isto pitanje ranije, odgovarali su Luka Dončić i Janis Adetokumbo, čije reči samo potvrđuju Jokićev stav.

Da li je teža? Da, samo zato što u Evropi morate zaista brzo da razmišljate. U NBA, ako krenete u prodor, vi vidite da vam pomoć dolazi, ali u Evropi je pomoć već tu, objasnio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter