3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

REPREZENTATIVCI DECI POKLONILI DRESOVE, RODITELJI IH PRODAJU NA OGLASIMA: Cene ih po 1000 evra!? (FOTO)

Objavljeno: 27.09.22 u 09:30

Neočekivani potezi!

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u utorak, od 20 časova i 45 minuta, u Oslu očekuje odlučujući duel za plasman u A diviziju Lige nacija. Orlovima je potreban trijumf nad selekcijom Norveške, jer zbog boljeg međusobnog skora remi nije dovoljan, bez obzira na identičan broj osvojenih bodova.

Tri dana ranije, naši reprezentativci su pružili fenomenalnu partiju protiv Švedske u srpskoj prestonici. Orlovi su slavili sa 4:1, a glasnu podršku sa tribina pružilu sa navijači koji imaju manje od 14 godina. Zbog kazne UEFA, samo su klinci smeli da se nađu na stadionu ‘Rajko Mitić‘, a upravo su oni kreirali atmosferu za pamćenje.

Po završetku meča Dušan Tadić je kapitenski pozvao ostatak tima, koji je otišao do tribina i podelio dresove najmlađim navijačima.

Vrlo brzo pojedini dresovi završili su u oglasima na sajtu ‘Kupujem-prodajem’. Najverovatnije ove artikle prodaju roditelji dece koji su od svojih miljenika na poklon dobili dresove. Dres Ivana Ilića ponuđen je kupcima za neverovatnih 1000 evra!

– Dres Ivana Ilića sa utakmice Srbija-Švedska nenošen – glasi kratak opis.

FOTO: Kupujem prodajem/ printscreen

Ilićev dres nije jedini u ponudi…

– Pod dres Saše Lukića sa utakmice Srbija-Švedska. Na dresu ima par oštećenja od igre i kada je bačen u publiku, ali osim toga je u odličnom stanju i nije nošen od utakmice – navodi se u opisu oglasa.

FOTO: Kupujem prodajem/ printscreen
0
0

3 Komentara

  1. Ja mislim da je V. kriv za preprodaju?!
    A daaajte bree, sta koga interesuje ko ce sta da radi sa “svojim” dresom koji je dobio?!?!
    Ljubomorni su ovi sto ga nisu dobili

    0
    0
    Odgovori
    • Pa kad narod nema da se prehrani mora da se snalazi, a ispastaju Nasa deca, njihova su situirana i mogu da prave kolekcije…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter