0
Fudbal

FOTO: FSCG

PREOKRET U SLUČAJU RASIZMA NA MEČU CRNE GORE I FINSKE: Kamara odbio da da izjavu!?

Objavljeno: 27.09.22 u 21:09

Nema izjave – Nema istrage! 

Crna Gora i Finska odmerili su sinoć snage u okviru grupne faze B divizije Lige nacija, a slavili su gosti sa 0:2. Meč je obeležio veliki broj oštrih startova i jedan pravi mali ‘rat’ na terenu.

Danas, dan nakon utakmice oglasio se Fudbalski savez Finske. Oni kažu da je UEFA pokrenula postupak protiv jednog reprezentativca Crne Gore, koji je navodno vređao njihovog vezistu Glena Kamaru na rasnoj osnovi.

Ipak, sada se oglasila i sama UEFA. Kako oni navode Kamara nije dao zvaničnu izjavu, pa nikakva istraga neće biti sprovedena. Ovo je dosta dobra informacija za FS Crne Gore, jer su u bliskoj prošlosti već bili kažnjavani po toj osnovi.

‘U sistemu UEFA, za pokretanje istrage potrebna je prijava igrača, koju bi onda trebalo da potvrde drugi igrači, službena lica ili sudije. Glen Kamara ne želi da se zvanično obrati UEFA ili da komentariše događaj.’ – stoji u saopštenju FS Finske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter