12
Fudbal

FOTO. FSS

PIKSI JE STVORIO UMETNIČKI FUDBAL: „Ne mogu bre duge lopte da pobede tehniku, potpuno smo ih nadigrali!“ (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 22:52

Srbija je savladala Norvešku u gostima rezultatom 0:2 i tako došla do plasmana u najjače društvo Lige nacija, ali i sebi obezbedila braž za predstojeći Euro. Nakon meča svoje utiske je podelio i arhitekta ove selekcije, Dragan Stojković.

„Pa dobro, bilo je malih problema od starta utakmice, ali mislim da je do izražaja kasnije došla naša pas igra. Te ideje su donele prednost i zasluženu pobedu na kraju“, rekao je Piski, da bi nastavio:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Srbija uvek ide na pobedu, i uvek želi da pokaže dobar fudbal, nebitno sa kim igra. Napravili smo lepe stvari, zahvaljujući jednoj zdravoj grupi igrača. Oni razumeju moje taktičke zamisli, jedna neverovatna solidarnost. Videli ste radost svih igrača nakon gola, to me raduje. Misim da smo potpuno nadigrali rivala, jer ako će duge lopte da pobede tehniku, ja ne znam šta je fudbal.“

Na konstataciju šta će biti na Svetskom prvenstvu, kratko je rekao.

„Ma ima vremena.“

0
0

12 Komentara

  1. Nije ih pixi stvorio, nego FC PARTIZAN, ALI, on je ukapirao „SAMO ONO“ sto cela Evropa oooodavno ZNA, da je SKOLA FK PARTIZAN NAJBOLJAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter