0
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric Radnicki Kragujevac v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Cika Daca on August 28, 2022 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ PRIČAO O HAOSU U SD PARTIZAN: Neka se jave ako misle da mogu da pomognem – siguran sam da su dovoljno pametni!

Objavljeno: 27.09.22 u 13:32

Ovo je njegov stav.

Fudbaleri Partizana odigraće u sredu utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije protiv ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice. Povodom toga, medijima se obratio trener crno-belih Gordan Petrić, koji je pored priiče o utakmici, upitan da prokomentariše i sve što se trenutno dešava u SD Partizan.

Ono što mene trenutno zanima to je svlačionica, teren, utakmica. I ovo sve što se dešava, ja sam rekao, da ću igračima koliko toliko objasniti. Ja sam im dao neku sliku šta se sve dešava oko kluba i u klubu, ne pričam o klubu kao fudbalskom klubu već kao sportskom društvu, to je sve vezano za Fudbalski klub. Tako da treba da sednu da se dogovore, a da li će se dogovoriti opet zavisi od mnogo stvari, ja sam siguran da su dovoljno iskusni i pametni da nađu neki dogovor, jer ovde se radi pre svega o Sportskom društvu, mnogo klubova u sportskom društvu, tako da im želim svu sreću – počeo je Petrić.

VESTI O PARTIZANU:

Potom je istakao da je koncentrisan na teren i igrače, dok ako misle da može da im pomogne, neka mu se jave.

Ako misle da mogu ja nekako da im pomognem, neka se jave, ako ne, opet neka im je sa srećom. Ja sam koncentrisan samo na teren i igrače – zaključio je Petrić.

Podsećamo, trenutno je prema upisu u APR zvanični zastupnik SD Partizan Ostoja Mijailović. Zbog toga, Milorad Vučelić i „njegova strana“ podneli su tužbu, pa je situacija prilično napeta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter