0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

OVO STE DUGO ČEKALI: Xtip Stream podcast svakog utorka od 19 časova!

Objavljeno: 27.09.22 u 15:29

Pričaće o najrazličitijim temama iz sveta fudbala.

Volite i pratite domaći fudbal, ali u moru aktuelnih događaja niste uspeli da ispratite baš sve što vas zanima? Imamo rešenje za vas. Svakog utorka od 19 časova na YouTube kanalu MerkurXtip-a ide Xtip Stream podcast sa uvek sjajnim gostima i fudbalskim temama, a jedna od glavnih tema su dešavanja u Srpskim ligama.

Zašto baš taj rang, pitate se? Odgovor je jednostavan, neko je jednostavno morao da se pozabavi time na pravi način. Super i Prva liga su u žiži interesovanja, ali najrasprostranjenija liga je upravo Srpska, sa svoje četiri grupe, a veoma je kvalitetna da bi tek tako prošla nezapaženo. Mnogobrojni pratioci su već otkrili ovaj biser na Youtube-u, a MerkurXtip će nastaviti da podržava dobru ideju koja je pre svega informativnog karaktera. Istina, postoje mnogobrojni podcasti, ali nije veliki broj onih koji sportu i fudbalu pristupaju sa takvom profesionalnošću.

Voditelj Marko Grbić je do sada bio domaćin 21 gostu, a u utorak 27. septembra od 19 časova očekuje nas nova poslastica – gost je mladi fudbalski stručnjak Lazar Dabižljević, sada trener Bečeja. Iako ima svega 30 godina, Dabižljević je već stekao trenersko ime koje brusi u pomenutom srpskoligašu, a njegove ambicije sežu mnogo dalje. Ispratite Xtip Stream podcast i saznaćete s kakvim se sve izazovima susreću mladi treneri, kako se bore za svoje mesto pod fudbalskim suncem, ali i sve pikanterije o trećem fudbalskom rangu u Srbiji.

Do sada, gosti su bili više nego koloritni i iz mnogih sfera sporta. Ugostio je ovaj podcast trenere, aktuelne i bivše igrače, sudije, novinare i nastaviće u istom ritmu da stvara zanimljiv fudbalski sadržaj za sve one zaljubljenike u fudbal i sport uopšte.

Pogledajte samo neka od imena i biće vam jasno šta ste možda do sada propustili, ali nikada nije kasno da se uključite u pravu priču. Gledali smo do sada fudbalske legende Milana Belića i Bojana Nezirija i čuli sve o njihovom fudbalskom putu koji je vodio od trnja do zvezdanih trenutaka u inostranstvu, zatim igrače, trenere i funkcionere iz klubova Srpskih i nižih liga: Borivoje Ristić (trener Radničkog iz Novog Beograda), Dušan Tanasić (sportski direktor Radničkog iz Zrenjanina), Zoran Lončar (predsednik Smedereva), Nenad Mijailović (OFK Vršac), Miloš Savanovića (Naftagas Elemir) i Mladen Ilić (Rađevac Krupanj), a bile su tu i dve dame pozvane da pričaju o fudbalskim temama. Podcast su svojim prisustvom ulepšale čuvene međunarodne fudbalske sudije Svetlana Ilić i Ruža Ilić, autorka podcasta „Soccher“ koji se bavi položajem žena u sportu, posebno u fudbalu.

Do sada, svako je mogao da nađe neku sebi blisku temu, a možemo da garantujemo da će se trend sjajnih gostiju nastaviti, uz aktuelnosti iz nižih fudbalskih liga koje imaju svoju publiku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter