0
Fudbal

FOTO: FSS

NIKAD ZDRAVIJA ATMOSFERA U REPREZENTACIJI SRBIJE: Šetnja Oslom i razgibavanje na ulicama ovog prelepog grada – Poslednji trening prošao sjajno! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 17:50

Sjajna atmosfera uoči veoma bitnog duela!

Srbija se večeras od 20:45 sastaje sa reprezentacijom Norveške u Oslu. Ovaj duel odlučiće šampiona grupe, odnosno selekciju koja će naredne sezone igrati u A diviziji Lige nacija. Prvi duel Srbije i Norveške pripao je tada gostima, pa izabranici Dragana Stojkovića Piksija sada tragaju za ‘osvetom’ i ‘poravnavanjem računa’.

Iako je utakmica od velike važnosti, među reprezentativcima deluje da nema nervoze. Atmosfera na poslednjem treningu pre utakmice je fenomenalna, pa se nadamo da će takvo raspoloženje preneti i na teren.

Tradicija sa prethodnih gostovanja ispoštovana je i ovog puta. Danas su reprezentativci u pratnji stručnog štaba prošetali Oslom i na kraju se malo razgibali na ulicama ovog prelepog skandinavskog grada.

Пласман обезедио SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter