0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE MOGLO BOLJE DA POČNE: Bugarska ne gubi bodove pod komandom Mladena Krstajića! (FOTO)

Objavljeno: 27.09.22 u 10:48

Ovakav rezultat poslednji put su ostvarili 2018. godine!

Fudbalska reprezentacija Bugarske ostvarila je dve uzastopne pobede u Ligi nacija, od kada je tim sa klupe preuzeo srpski trener, Mladen Krstajić. Nekadašnji selektor Srbije debitovao je pre samo četiri dana i za to vreme osvojio šest bodova, kao i zagarantovano mesto u četvrtom šeširu za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Posle ubedljivog trijumfa od 5:1 nad Gibraltarom, sa minimalnih 1:0 savladana je favorizovana selekcija Severne Makedonije. Bugari su poslednji put ovakav rezultat napravili 2018. godine, kada su u okviru Lige nacija vezali tri trijumfa.

Po završetku utakmice pred kamere je izašao selektor Bugarske, Mladen Krstajić.

-Želeo bih da čestitam svom timu na pobedi i igri. Pokazali smo da možemo da igramo na visokom nivou. Da nije bilo crvenog kartona, igrali bismo još ofanzivnije. Zasluženo smo pobedili. Bitno nam je da ostanemo u četvrtom šeširu. Uspeli smo da na utakmici uradimo ono što smo planirali. Bilo je mnogo tenzije pre ove dve utakmice. Potrebno nam je još vremena da se dodatno razvijemo i napredujemo pred naredne izazove – kazao je Krstajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter