0
Tenis

(191115) -- LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic (R) of Serbia and Roger Federer of Switzerland react during their singles group match at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

IMA LI ŠANSE DA ĐOKOVIĆ I FEDERER SARAĐUJU U BUDUĆNOSTI: Novak otkrio kakav bi Rodžer bio trener!

Objavljeno: 27.09.22 u 15:16

Dobio je savete koji mogu da pomognu.

Nakon spektakularnog oproštaja Rodžera Federera od tenisa, strasti se i dalje nisu smirile. Novinari su upitali najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, da prokomentariše kako je izgledalo kada se Švajcarac tokom Lejver kupa prebacio u ulogu trenera.

Bilo mi je vrlo zanimljivo da čujem kako on vidi i čita igru i da od njega dobijem neke savete koji mogu da pomognu. Stalno vam je u ušima glas nekoga, ko je do juče bio jedan od vaših najvećih rivala, počeo je Đoković.

Potom je istakao da bi bilo vrlo zanimljivo videti Rodžera u ulozi trenera, sada po okončanju igračke karijere. Novak otkriva da bi Federer imao mnogo toga da ponudi, a podvlači da nije bez razloga jedan od najboljih u istoriji.

Rodžer kao trener bi imao toliko toga da ponudi. Ako ikada odluči da se time bavi, doneo bi onome sa kim radi mnogo toga dobrog. Jedan je od najboljih u istoriji i znao bi na koji način da pomogne igraču da napreduje. Ljudi često misle da je njegov talenat dar od Boga, međutim mnogo rada je bilo potrebno da bi on došao do ovih visina – zaključio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter