2
Fudbal

FOTO: Hooligans.cz Official @hooliganscz1999/ Twitter screenshot

HAOS U BUKUREŠTU, RUMUNI UZVIKIVALI ‘SRBIJA, SRBIJA’: Navijači BiH ‘poludeli’ zbog skandiranja, velika tuča obeležila meč! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 08:30

Prava bitka na tribinama!

U okviru 6. kola grupne faze B divizije Lige nacija, fudbaleri Rumunije pobedili su Bosnu i Hercegovinu. Domaća selekcija je pred skoro 13 hiljada navijača ‘razbila’ rivala sa 4:1. Nisu gosti imali spreman odgovor za sjajnu igru ekipe selektora Jordaneskua.

Pored odlične partije domaće selekcije, utakmicu se obeležile ‘vatrene’ scene sa tribina. Rumunski navijači su odlučili da ‘pozdrave’ goste skandirajući vrlo glasno ‘Srbija! Srbija!’. Pristalice Bosne i Hercegovine je taj potez razgoropadio, pa su ‘BH fanatikosi’ odlučili da se fizički obračunaju sa domaćim navijačima.

Pre nego što su organi reda uspeli da reaguju, na tribinama je nastao opšti haos. Gosti nisu birali predmete, već su prvim što im padne pod ruku gađali rivale, dok su jurišali ka njihovoj tribini. Rumuni nisu želeli da ostanu dužni, pa je nastala prava bitka na stadionu u Bukureštu.

Ponovo su se čuli domaći navijači, koji su glasno, neprestano uzvikivali ‘Srbija! Srbija!’.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter