0
Fudbal

FOTO: FSS/ Twitter screenshot

FSS OBJAVIO SNIMAK KOJI JE IZMAMIO OSMEHE NA LICU SRPSKIH NAVIJAČA: Fantastične vesti stižu iz norveške prestonice! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 09:10

Najveće pojačanje pred meč odluke!

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u utorak, od 20 časova i 45 minuta, u Oslu očekuje odlučujući duel za plasman u A diviziju Lige nacija. Orlovima je potreban trijumf nad selekcijom Norveške, jer zbog boljeg međusobnog skora remi nije dovoljan, bez obzira na identičan broj osvojenih bodova.

Selektor Dragan Stojković Piksi, uz pomoć svog stručnog štaba, održao je u ponedeljak veče poslednji trening pred duel odluke.

Na zvaničnom Tviter nalogu Fudbalskog saveza Srbije ‘isplivao’ je snimak koji je obradovao sve navijače naše reprezentacije. Naime, objavljeno je da će Srbija dobiti najveće pojačanje, u vidu oporavljenog Aleksandra Mitrovića.

Tri dana ranije, Orlovi su demonstrirali silu protiv Švedske, ali osmesi su se svima zaledili nakon starta protivničkog igrača nad Mitrovićem. Napadač je šepajući napustio teren, ali sada se oporavio i stavio se selektoru na raspolaganje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter