0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

ĐOKOVIĆ OTKRIO KOLIKO JE SPREMAN ZA TEL AVIV: Uz to priznao koga smatra najvećim svojim rivalom!

Objavljeno: 27.09.22 u 17:26

Novak Đoković se napokon vratio na Lejver kupu, a svi navijači popularnog Noleta će imati priliku da u njegovom majstorstvu uživaju i na turniru u Tel Avivu. Bilo je spekulacija da li se Novak oseća spremnim za turnir, ali je on otklonio sve dileme.

„Trenirao sam skoro dva sata i sve je bilo u redu. Osećam se dobro, srećan sam što je ta mala povreda iza mene i nadam se da će tako ostati tokom turnira“, rekao je Đoković.

Nakon više od decenije i po, najbolji teniser svih vremena vraća se u prestonicu Izraela.

„Propustio sam nekoliko velikih turnira ove godine. Razmišljao sam o rasporedu, nisam mogao da idem u SAD i razgovarao sam s timom da vidim šta treba da igram. Volim da povežem dve-tri nedelje turnira, a već sam imao zakazan Lejver kup, tako da je ovo došlo u pravi trenutak. Takođe, prošlo je mnogo vremena otkad sam bio ovde, imao sam i kondicionog trenera i agenta iz Izraela“.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Evo ko mu je najveći rival, iz njegove perspektive.

Bez sumnje je to Rafa Nadal. Igrali smo najviše međusobnih mečeva u istoriji tenisa. To je posebno rivalstvo i nadam se da ćemo igrati još, pošto to donosi uzbuđenje ljubiteljima sporta širom sveta. Alkaraz je sada broj jedan i grend slem šampion, lider mlade generacije, onda Medvedeva, Cicipasa, Rubljova… Logično je da mlađi dolaze i da oni nose sport, ali ne odustajemo tako lako Nadal i ja“, poručio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter