0
Evroliga

Dalibor Ilic KK Crvena Zvezda Media Day at Hall Aleksandar Nikolic on September 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DALIBOR ILIĆ JEDVA ČEKA DELIJE: Biće sjajno kada su iza mene, mogu da kažem da sam kod kuće!

Objavljeno: 27.09.22 u 18:45

Dalibor Ilić je ovog leta jedno od velikih pojačanja Crvene zvezde, za koje se očekuje da ojača unutrašnju liniju crveno-belih. On je za Mozzart Sport govorio o mnogim temama, najpre o aklimatizaciji i očekivanjima, ali i o navijačima.

Drago mi je zbog konkurencije. Evroliga je viši nivo, samim tim i igrači. Za mene je sjajno što ću imati priliku da sparingujem sa igračima evroligaškog nivoa i to će mi doneti najbolje moguće stvari„.

Potpisao sam na duže staze, ulazim u prvu godinu i stručni štab može da očekuju maksimum od mene u svakom momentu. Ne očekujem preteranu ulogu u Evroligi, ali je na meni da se kroz trening izborim za veći broj minuta. U ABA ligi imam dovoljno iskustva iz prethodnih sezona i smatram da ću imati daleko više prostora. Na meni je da radim ono što najbolje znam i ono što sam dosad radio„.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

O navijačima sve najlepše.

Biće dosta tih utakmica i to će biti uživanje igrati. Jedva čekam da to osetim i lično. Uvek sam voleo da igram pred navijačima u Beogradu, a mogu misliti kako će biti kada budu stali iza mene i nas. Kada budem počeo da igram za njih.“

Sarađivaće pod košem sa Filipom Petruševim.

Dobra priča za obojicu. Ovo je najbolja prilika za pokazivanje i mogu slobodno da kažem da sam kod kuće„, zakjučio je Dalibor Ilić u razgovoru za poznati poratl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter