0
Evroliga

Ben Bentil KK Crvena Zvezda Media Day at Hall Aleksandar Nikolic on September 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BENTIL KAO ČIRLIDERSICA? Ništa nije nemoguće: ako Zvezda traži – mogu i da zaplešem!

Objavljeno: 27.09.22 u 19:10

Kada je tražila Crvena zvezda pojačanje na poziciji “četvorke” za nastupajuću sezonu, jedna od najboljih opcija na tržištu je svakako bio Ben Bentil.

Donosi košarkaš iz Gane ogromno iskustvo s obzirom na to da je nakon biranja na NBA draftu kao 51. pik branio boje Boston Seltiksa, tima iz Dži lige, Fort Vejna, Ksinjanga, Dalasa, Šalona, Bilbaa,
Peristerija, Panatinaikosa, Bašakšehira i Armanija.

Ben Bentil
KK Crvena Zvezda Media Day at Hall Aleksandar Nikolic on September 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Mislim da ćemo sa ovim timom imati sjajnu sezonu, veoma smo talentovani i svi želimo da pobedimo. To očekujemo u svakoj utakmici, želimo da se borimo za titule i da ih osvajamo što je deo kojem se zaista veoma radujem – počeo je Bentil za Meridian sport.

Upravo iskustvo će biti jedan od glavnih aduta Bentila, ali i obaveza kojima će pokušati da
pomogne mlađim saigračima.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

To će biti jedna od mojih uloga ove sezone, da prenesem iskustvo mlađim košarkašima. Takođe i da budem jedan od lidera ekipe, drago mi je da ću moći da im pomognem. Da ih posavetujem kako da se spreme adekvatno za utakmicu, kako da pristupe utakmici u Evroligi, šta je za to potrebno, kako da se prilagode atmosferi i taj deo mi se veoma sviđa.

Naravno, priča nije mogla da prođe bez pomena navijača koji su bili jedan od glavnih razloga što je 27-godišnji krilini centar prihvatio ponudu Zvezde između brojnih drugih.

Navijači su neverovatni. Kada sam igrao protiv Zvezde uvek su mi zviždali, drago mi je da će
ove sezone biti na mojoj strani. Nadam se da ću postati jedan od njihovih ljubimaca i da će voleti da me gledaju ove sezone.

Zanimljivo, na Evroliga media day-u bile su i čirlidersice Zvezde koje su mu privukle pažnju i kojima je obećao pomoć. Ako bude bilo potrebno…

Stefan Lazarevic (L) Ben Bentil and Luka Mitrovic (R)
KK Crvena Zvezda Media Day at Hall Aleksandar Nikolic on September 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– Ako Zvezda bude htela, mogu da budem i u timu čirlidersica, da plešem sa njima, da ispratim te koreografije (smeh)…

Kako je snažni košarkaš vedrog duha, zanimalo nas je da li je u svlačionici zadužen za dobru atmosferu i puštanje muzike. Uz odgovor da nije, pridružio nam se onaj koji jeste.

Ne, Džejlen Adams mi je sin i on je zadužen za muziku u timu (smeh). Videćete svi kakav je ove
sezone – završio je Bentil za Meridian sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter