0
Fudbal

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET NAGRAĐUJE: Veliki bonus dobrodišlice!

Objavljeno: 27.09.22 u 10:00

AdmiralBet nagrađuje sa 2000 dinara bonusa dobrošlice

Samo danas – iskoristite specijalan AdmiralBet bonus dobrodošlice bez depozita na slot, virtuale i sportsko klađenje

 

Ogroman je pritisak i uzbuđenje, s obzirom da Srbija ima veliku šansu da se, prvi put nakon 22 godine, kvalifikuje za naredno Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Zbog toga je važno da se što više opustite pred odlučujući meč Srbija – Norveška i da podržite Piksijeve Orlove na pravi način i to uz jedinstvenu ponudu AdmiralBet-a.

Specijalno tim povodom, AdmiralBet je za sve nove igrače pripremio neodoljivi bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 dinara bez depozita, koji će važiti samo danas – na dan igranja ove odlučujuće utakmice.

Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete vaš AdmiralBet nalog na sajtu ovde i odmah ćete dobiti bonus dobrodošlice koji možete iskorisititi bez prethodnog deponovanja novca na račun.

Na vama je kako ćete iskoristiti dobijena bonus sredstva – bilo za predstojeći meč Srbija – Norveška, neke druge parove i utakmice vašeg omiljenog sporta ili za igranje online slot igara. Svakako da možete i da miksujete pa ovaj specijalni bonus od 2000 dinara možete iskoristiti delom na slotove a delom na sportsko klađenje.

Samo danas, ne propustite ovu jedinstvenu ponudu, već preuzmite prvi pravi Slot i Sport bonus i dočekajte spremno najavljeni okršaj između Mitrovića i Halanda.

Ukoliko ipak propustite ovu sjajnu priliku, budite bez brige, AdmiralBet ima rešenje i za to! Sve nove igrače, na njihovom sajtu, čeka redovan bonus dobrodošlice od 1000 dinara bez depozita, a više informacija o tome možete pronaći ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter