0
Domaći fudbal

Sasa Ilic Danko Lazovic Jelen superliga, Partizan - Vojvodina 5.4.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

UTUČENI SU ZBOG SMRTI RADAKOVIĆA: Saša Ilić i Danko Lazović opisali Srbiji kakav je Radovan bio!

Objavljeno: 26.09.22 u 16:18

Teško su podneli ovu vest.

Posle duge i teške borbe sa difuznim tumorom želudca, nekadašnji golman Partizana Radovan Radaković, preminuo je danas u 52. godini života. Ova vest potresla je sve partizanovce, a u razgovoru za Telegraf, o Radovanu Radakoviću, pričali su Danko Lazović i Saša Ilić.

Znate već da mene nema puno u medijima, nisam taj tip, ali ću ovoga puta napraviti izuzetak, jer mi je zaista teško, teško sam podneo. Otišao je naš Radak, otišao je brat, drug prijatelj, veliki partizanovac, izuzetan čovek… Nažalost, setimo se ljudi samo kada ih više nema, takav smo narod… Za mene je Radovan bio i biće sve što sam naveo i nikada neće otići, uvek će biti prisutan, makar u mislima, istakao je Danko Lazović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Saša Ilić dugogodišnji kapiten Partizana, otkrio je da je Radovan uvek bio nasmejan i spreman za šalu. Takođe, Ilić je izjavio saučešće porodici.

Radak je jednostavno bio brat. Igrali smo nekoliko godina zajedno, delili svlačionicu, dobre i loše stvari, bili svi kao porodica. Radak je bio izuzetan momak, ljudina i čast mi je što smo bili saigrači i drugovi. Uvek je bio pozitivan, nasmejan, spreman za šalu, uvek pri ruci svima i strašan je ovo gubitak, jer je otišao veliki čovek i partizanovac. Koristim priliku da izjavim porodici iskreno saučešće, njima je sigurno najteže, rekao je Saša Ilić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter