0
Fudbal

Head coach Stale Solbakken Srbija v Norveska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 02.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘SUTRA IMAMO PRILIKU DA IZGRADIMO TEMELJ ZA BUDUĆNOST’: Selektor Norveške duel sa Srbijom vidi kao veoma bitan za nacionalni tim!

Objavljeno: 26.09.22 u 23:20

Slavili su u Srbiji, ali sada je vreme za revanš!

Srbija se sutra u okviru B divizije Lige nacija sastaje sa reprezentacijom Norveške. Prvi duel u grupi pripao je Norveškoj, tada su slavili sa 0:1, a Srbija ako želi do prvog mesta, mora da ostvari pobedu. Pred duel sa Srbijom selektor NorveškeSolbaken rekao je:

coach Stale Solbakken Erling Haaland
Srbija v Norveska – UEFA Nations League-League B-Group
Beograd, 02.06.2022
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Priželjkujem atmosferu koja je vladala i tokom utakmice sa Švedskom u junu. Na krilima takve podrške igrači mogu da trče više nego inače. Nadam se da nas očekuje neizvesna utakmica do kraja. Sutra imamo priliku da izgradimo temelj za budućnost, utakmica sa Srbijom važna je za igrače i stručni štab. Cilj nam je da igramo Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a sva iskustva na putu do ostvarenja te ambicije biće nam dragocena!’ – rekao je selektor Norveške uz opasku da već zna sastav koji će sutra istrčati na teren protiv Srbije.

‘Odlučio sam ko je golman sutra, i desni i levi bek… Izabrao sam startnu postavu.’ – zaključio je on.

Duel Norveške i Srbije igra se sutra od 20:45.

Пласман обезедио SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter