0
Fudbal

Serbia's defender Stefan Mitrovic grabbing a flag with Albanian national symbols from remotely operated drone flown over the pitch during the EURO 2016 I qualifying match between Serbia and Albania in Belgrade , Serbia on October 14.2014. (photo: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

STEFAN MITROVIĆ PRIČAO O ČUVENOM SKIDANJU DRONA: Srbija je mala nacija, ali ponosna – ne može tako na našoj teritoriji! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.22 u 18:28

Ovo je zanimalo mnoge.

Fudbalska reprezentacija Srbije, ogroman uspeh ostvarila je samim plasmanom na SP u Kataru, a jedan od važnih šrafova u ekipi Dragana Stojkovića Piksija, ali i ranije u nacionalnom timu, Stefan Mitrović, za banjalučki ATV pričao je o svemu što su Orlovi prošli. Mitrović je već guže vreme standardan u selekciji Srbije, a heroj nacije postao je više puta.

Jedan od tih momenata dogodio se i na utakmici protiv Portugala, kada je uspeo da spasi loptu sa gol linije i tako Srbiji osigura remi.

– Svi znaju da sam timski igrač i da ne volim da pričam o sebi. Uvek sam tu za moje saigrače i prijatelje. Drago mi je što se tako desilo, da je moja reakcija pomogla ekipi. Sve se šale na moj račun. Posle utakmice, vruće glave, izjavio sam da nije gol. Posle se jasno videlo da je prešla, ali bitan je rezultat. Drago mi je što smo tada osvojili bod, počeo je Mitrović.

Utakmica između Srbije i Albanije, sigurno će duboko ostati urezana u sećanjima svih ljubitelja fudbala. Nakon velike provokacije i drona sa zastavom tzv Velike Albanije, Stefan Mitrović je bio taj koji je reagovao. On je dohvatio dron i zastavu, bacio ju je, a tada je nastala opšta tuča na terenu.

– Na taj momenat i dalje gledam sa velikim ponosom. Mi Srbi smo mala nacija, ali veoma ponosna. Znamo gde je granica dobrog ponašanja i nikada nećemo dozvoliti na našoj teritoriji da neko radi takve stvari. Na kraju smo još ponosniji na pobedu u Elbasanu. Otišli smo pod jako velikim pritiskom i još se pokazali kad je važno i kad je potreban karakter, da smo tada najbolji – zaključio je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter