1
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Vozdovac v Radnicki Nis during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Vozdovac on September 12, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

RADNIČKI NE IGRA UTAKMICU ZBOG KAŠNJENJA PLATA U MAKEDONIJI: Evo šta je razlog otkazivanja meča Nišlija!

Objavljeno: 26.09.22 u 10:44

Fudbaleri Radničkog iz Niša konsolidovali su se i drastično digli nivo igre od dolaska Nenada Lalatovića  na jug Srbije. Nedavno je to potvrđeno ubedljivim trijumfom na Spartakom kod kuće, a mladi stručnjak sada ima i reprezentativnu pauzu da usavrši neke započete procese.

Tako da za Radnički možemo da kažemo da ih čekaju svetliji dani ispred, isto ne može da se tvrdi za fudbalere Skoplja iz Severne Makedonije. Naime, kako javlja Sportski žurnal, sa njima je Radnički trebao da odigra kontrolnu utakmicu za vreme pauze, kako bi popularni Lale uvideo na koga doatno može da računa.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Ipak, od duela neće biti ništa, jer kako isti izvor javlja, Makedonci nisu primili plate i nisu u mogućnosti da dođu na Čair.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter