0
Domaći fudbal

Grobari, fans of fc Partizan and their pyrotehnics on Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

OPROŠTAJ PARTIZANA OD RADOVANA: Pogledajte kako se veliki klub oprostio od nekadašnjeg čuvara mreže!

Objavljeno: 26.09.22 u 12:16

Radovan Radaković, proslavljeni golman Partizana, preminuo je sinoć u svom domu u 52. godini života. Nekadašnji čuvar mreže se dugo vremena hrabro borio sa difuznim tumorom želudca, ali nažalost, nije uspeo.

Najznačajniji trag u karijeri je ostavio upraov u Humskoj, a evo kako su se crno-beli oprostiili od svog nekadašnjeg čuvara mreže.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Ostali smo bez još jednog Partizanovca, bez druga i čoveka. Sinoć nas je napustio i veliki Radovan Radaković. Počivaj u miru, naš Radače – stoji na Tviteru tog kluba.

Sa rno-belima je bio dvostruki prvak naše zemlje, a takođe u vremenu porevedom u Humskoj, stigao je da podigne i pehar Kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter