0
Fudbal

FOTO: England NT

‘OHRABRUJE PRED SVETSKO PRVENSTVO’: Uprkos remiju zadovoljan igrom svoje reprezentacije!

Objavljeno: 26.09.22 u 23:50

Bili su jako blizu trijumfa!

Engleska je večeras remizirala sa reprezentacijom Nemačke, 3:3. Iako su svega nekoliko minuta pre kraja pogotkom Kejna poveli sa 3:2, nisu uspeli da sačuvaju prednost i tako osvoje sva tri boda. Nakon meča jedan od najboljih pojedinaca i strelac tog pogotka kojim je Engleska povela, rekao je:

‘Mnogo, mnogo bolje izdanje nego u prethodnim utakmicama. Bilo je i ovog puta svega, dosta grešaka, ali i sjajnih golova.’ – rekao je Kejn i potom dodao:

FOTO: England NT

‘Zaista smo dobro odigrali period posle dva primljena gola, uspeli da se vratimo u meč i potpuno ga okrenemo, ali onda je usledila još jedna greška. Ipak, ono što je najvažnije je da smo danas pokazali mentalitet i borbeni duh tima. Nismo pobedili, ali možemo biti ponosni na ono što smo uradili večeras i to ohrabruje pred Svetsko prvenstvo.’ – zaključio je kapiten reprezentacije Engleske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter