0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

NOVI DRES ZVEZDE ĆE IZAZVATI PODELJENA MIŠLJENJA: Nama se sviđa, šta vi kažete!? (FOTO)

Objavljeno: 26.09.22 u 08:57

Crvena zvezda danas od 08.30 časova ima svoj Media day, a crveno-beli su ujedno otkrili izgled dresova za narednu sezonu. Adidas je uradio nešto drugačije dresove nego na šta smo navikli, ali ovako izgleda jedan moderan dres.

KK Crvena zvezda, kao i prethodne dve godine, i u novoj sezoni nosiće opremu renomiranog sportskog brenda adidas. Prezentacija je ponovo, kao što smo navikli od marketing tima Crvene zvezde, koji je daleko najbolji na ovim prostorima i među najkvalitetnijim u Evropi, na vrhunskom nivou, a ovaj put su porodice igrača glavni „modeli“ za dresove.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

“ Saradnja Crvene zvezde i adidasa koja traje sa velikim uspehom već dve sezone je postala prepoznatljiva kao i tri šare naših partnera, uz grb i na dresovima našeg kluba. Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend kao što je adidas, partner Crvene zvezde. Sa jedne strane jer imamo status koji nam pripada, poput svih ostalih velikih klubova koji su u adidas porodici, a sa druge strane jer se naša vodilja zna – kao klub uvek želimo i trudimo se da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja”  rekao je, direktor kluba sa Malog Kalemegdana Nemanja Vasiljević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter