0
Košarka

from left Ognjen Jaramaz Vladimir Lucic Vanja Marinkovic Nikola Kalinic Nikola Jokic Dejan Davidovac Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJNOVIJA FIBINA RANG-LISTA: Srbija i dalje daleko od vrha, pad Slovenije, a evo ko je najviše napredovao! (FOTO)

Objavljeno: 26.09.22 u 14:23

Izašala je najnovija Fibina rang-lista kada su nacionalni timovi u pitanju. Na vrhu su i dalje neprikosnoveni Amerikanci, dok im Španija, aktuelni svetski i evropski prvak diše za vratom. Na trećoj poziciji jeste Australija.

 

Najveći skok je napravila Argentina, koja je nakon osvajaća Prvenstva Amerika napredovala tri mesta i sada su četvrti, mesto ispod su Francuzi, dok je Srbija i dalje podaleko od vrha, na šestoj poziciji, tako da nije doživela ni negativan i negativan pomak.

 

Slovenija je pala za dva mesta i sada su sedmi, a deset najboljih čine još Litvanija, Grčka i Italija. Od selekcija iz regiona u TOP 20 je još samo Crna Gora, na osamnaestom mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter