0
Košarka

Nikola Jokic Czech - Serbia, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Ceska - Srbija, 3.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MELOUN POSLAO BITNU PORUKU JOKIĆU: Želim da bude glasniji u svlačionici – njegove reči imaju ogroman uticaj!

Objavljeno: 26.09.22 u 18:59

Uskoro kreću sa pripremama.

Letnja pauza odavno je gotova, dosta košarkaša je bilo sa nacionalnim timovima, što je učinio i dvostruki MVP najkvalitetnije lige na svetu Nikola Jokić. Ipak, sada je vreme za timske pripreme pred start nove, 77. sezone u istoriji NBA lige.

Trener Denver Nagetsa Majk Maloun, pričao je na današnjem „danu za medije“, o izazovima koji očekuju njegov tim. On je podvukao da Nikola Jokić, Džamal Mari i Majkl Porter Junior neće igrati 5 utakmica predsezone.

Uz to Meloun je istakao da želi da Jokić bude glasniji kada se ekipa okupi i da njegove reči imaju ogroman uticaj na ovu ekipu.

Svi čekaju da čuju šta će Nikola reći, a njegove reči uvek imaju veliki uticaj na ekipu. Želeo bih da se više oglašava kada se tim okupi, da bude glasniji u svlačionici – počeo je Meloun i dodao:

Džamal Marej i Majkl Porter junior se vraćaju posle velikih povreda, ali deluju sjajno na treninzima. Moramo da budemo pametni u ovoj situaciji, da pazimo kada će se vratiti na utakmice. Pažljivo pratimo situaciju. Tim na koji ćemo računati u sledećoj sezoni biće znatno drugačiji od onog koji je igrao krajem prošle sezone i u prethodnom plej-ofu. Džamal je vratio samopouzdanje – zaključio je Meloun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter