1
Evroliga

FOTO: Starsport

JOVANOVIĆ NIJE ZABRINUT ZBOG DEBAKLA: Treba nam vreme, apsolutno nisam zabrinut!

Objavljeno: 26.09.22 u 13:21

Crvena zvezda danas od 08.30 časova ima svoj Media day, a crveno-beli su ujedno otkrili izgled dresova za narednu sezonu. Reakcija navijača je uglavnom pozitivna na novi dizajn, a sada imaju priliku da svi ljubitelji crveno-belih vide novajlije u tim bojama. Takođe, novinari su imali priliku da čuju utiske šefa struke Crvene zvezde, Vladu Jovanovića.

„Sada završavamo pripremnu fazu perioda i počinjemo da se spremamo za prvu utakmicu u ABA ligi koja dolazi veoma brzo. Sigurno da znamo kakva su očekivanja od nas i siguran sam da smo spremni da odgovorimo na sve izazove“izjavio je Jovanović, a potom:

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Ovaj ovde tim i stručni štab u koje ja čvrsto verujem ćemo da damo sve od sebe da ispunimo i naša, ali i očekivanja svih naših navijača. Ići ćemo od utakmice do utakmice – nije samo fraza, nego tako jeste – i siguran sam da imamo šta da ponudimo na kraju dana“, dodao je srpski stručnjak.

Veliki broj promena u rosteru.

„Ima puno novih igrača i sigurno da je poterbno vreme da se svi naviknemo jedni na druge i da se neke kockice slože. To ništa ne ide preko noći, to je jedan proces i uračunali smo to i verujemo da će sve da bude kako treba“, rekao je Jovanović i prokomentarisao ubedljiv poraz od Olimpijakosa:

„Mi smo odigrali sedam prijateljskih utakmica, pet smo pobedili dve smo izgubili. Na nekim smo izgledali dobro, na nekima ne, ali to je pripremni period – period kada treba da sagledamo neke stvari, da bi znali šta treba da popravljamo. Mi smo izvukli pouke u svim lošim trenucima i nadam se da će to da nam pomogne“.

I za kraj kaže.

„Nisam zabrinut, apsolutno. Mislim da ne bi bilo ni normalno, ni dobro da sada izgledamo najbolje i da sada igramo našu najbolju košarku. Očekujem da ćemo svaki dan da budemo bolji, a da ćemo najbolju košarku da igramo kada to najviše bude trebalo“

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter