0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 25: Giannis Antetokounmpo (R) of Greece in action against Nikola Jokic (L) of Serbia during the FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifier game between Serbia and Greece at Stark Arena on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

JANIS SMATRA DA JE EVROPSKA KOŠARKA TEŽA: Evo šta je Greek Feak rekao povodom poređenja!

Objavljeno: 26.09.22 u 15:46

Grčka je važila za jednog od glavnih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva u košarci. Ipak, Nemačka je briljirala i već u četvrtfinalnoj borbi savladala ekipu Dimitrisa Itudisa. Ipak, to znači da je Janis Adetokumbo i dalje bez medalje sa Grčkom, dok je u NBA već uveliko šampion, pa je upitan da uporedi dve vrste košarke.

„Igra u Evropi je mnogo teža nego u NBA. NAravno, nivo talenta u NBA je viši, ali je u Evropi dosta intenzivnije“, prokomentarisao je Adetokumbo posle EP.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Da li sam jedan od najboljih na svetu? Jesam. Ali, da li sam najbolji? Nisam. To je onaj igrač koji svoj tim odvede do cilja. I to je Stef Kari“, objasnio je Janis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter