0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

ZABRINJAVAJUĆA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: “ Dosta se osećam umorno i iscpljeno, desni zglob me je danas baš mučio!“

Objavljeno: 25.09.22 u 19:13

Videlo se da nešto nije u redu.

Novak Đoković poražen je od Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima – 2:0.

Na konferenciji za medije nakon tog meča govorio je i o meču, ali pre svega o zglobu ruke koji ga je mučio tokom celog meča kao i pre susreta.

Lejver kup je jako lep turnir i koncept turnira, izvanredno je iskustvo za igrače, navijače i sve koji vole tenis. Izuzetno je naporno, potpuno je drugačiji ritam i tempo svakodnevnice. U petak sam imao treninge, a onda sam ceo dan proveo na klupi bodreći druge i naravno onaj emotivni meč Nadala i Federera. – započeo je Novak pa dodao:

FOTO: Twitter/@LaverCup

Posle toga nekoliko noći zaredom se igre u tri ujutru na spavanje i to ima efekat na opšte stanje i kako se osećaš. To je ono što sam danas i osetio. Dosta se osećam umorno i iscpljeno, desni zglob me je danas baš mučio. Nisam imao servis kakav sam imao juče – kazao je Novak.

Ističe da nije toliko zabrinut za igru i da jedva čeka nastavak sezone.

Sa igračem poput Feliksa koji je fenomenalno osećao loptu i igrao – to se kažnjava. Odlično je odigrao i zaslužio pobedu. Nisam toliko zabrinut za igru, koliko za zglob. Nadam se da će se to srediti u narednih par dana do mog prvog meča u Izraelu. Što se tiče igre, dobro sam trenirao i dobro se osećam, pa me ovaj poraz danas ne brine. Imam turnir sledeće nedelje i taj problem moram da rešim čim pre sa fizioterapeutom i da se vratim na teren u pobedničkom nizu. – zaključio je Novak.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter