0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZA KRATKO VREME POSTAO JE LJUBIMAC DELIJA: Nakon uspona i padova, Kvinsi Miler pronašao sreću! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.22 u 18:38

Kvinsi Miler je u sezoni 2016/17 eksplodirao u crveno-belom dresu i za veoma kratko vreme ušao u srca svih navijača Crvene zvezde.

Mnogo je stranaca prošlo kroz Košarkaški klub sa Malog Kalemegdana, ali mnogo je razloga zašto je Miler jedan od najomiljenijih. Imao je tu harizmu i povezanost sa navijačkom tribinom, pružao je najbolje partije u kontinuitetu i bio jedan od najzaslužnijih za najveći uspeh Zvezde u Evropi, odnosno Top 8 Evrolige. Takođe, uvek je bio silno motivisan za duele sa najvećim rivalom, Partizanom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nakon Crvene zvezde više nikada nije bio isti, prvo je imao kratku epizodu u Makabiju, kada se povredio, a onda silazna putanja i avanture u Portugaliji i Urugvaju, a sada – Filipini.

Krenulo je dobro, u zemlji koja živi za košarku, Kvinsi je na debiju ubacio 38 poena (13-25 iz igre), uz 16 skokova i 5 asistencija.

Njegov Konverdž je savladao Terafirmu sa 124:110.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter