0
Košarka

FOTO: Twitter/@VTBUL

RUSI BI VOLELI ZVEZDU I PARTIZAN U LIGI: Sanjamo timove poput njih, imamo velike planove!

Objavljeno: 25.09.22 u 09:15

VTB liga se trenutno, kao i ostatak ruskog sporta, nalazi u jako teškoj situaciji. Ipak, to ne sprečava tamošnje ljude da maksimalno rade na jačanju integriteta takmičenja, a zanimljivo je da bi čelnici lige voleli da vide Crvenu zvezd u Partizan kao tamošnje učesnike.

Tako se prvi čovek prvi čovek lige Sergej Kuščenko, u velikom razgovoru za MozzartSport dotakao potencijalnog učešća večitih.

Korak po korak… ha ha ha… u ovom momentu smo ostali na Superkupu, ali mi možemo da nastavimo da sanjamo. Želimo da sanjamo da timovi kao što su Partizan i Crvena zvezda dođu i budu deo VTB lige. Sve se menja iz dana u dana, uvek smo spremni i nadamo se da ćemo moći da nastavimo da širimo ligu na nova tržišta. Imamo velike planove

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Za razliku od crveno-belih, crno-beli su pristali da igraju u Rusiji.

Partizan je uvek u centru pažnje kod svih. Uvek kada se priča o Partizanu ili Crvenoj zvezdi, stvori se euforija. Ljubomorni smo na Srbiju koja uvek ima publiku, uvek ima strasti i to je sjajno za sport i ABA ligu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter