0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

OTKRIVENI DETALJI AFERE TRENERA BOSTON SELTIKSA: Kada je dolazila u grad – organizovala je putovanja njegovoj supruzi!

Objavljeno: 25.09.22 u 20:24

Veliki problemi za Udoku.

Trener aktuelnog vicešampiona NBA lige BostonaIme Udoka, naredne godine neće voditi ovaj tim, zbog skandala koji je uzdrmao svetsku javnost. Naime, on je grubo prekršio klupski pravilnik, kada je bio u emotivnom odnosu sa svojom pomoćnicom Aliston Fister, a novi detalji ove veze brzo su ugledali svetlost dana.

Izvori bliski paru i NBA timu otkrili su da je jedna od obaveza koje je imala Udokina ljubavnica to da organizuje njegova putovanja koja imaju veze sa ekipom. Takođe , ona je organizovala i putovanja njegovoj supruzi kada je dolazila u Boston ili išla na gostovanja. Najviše uznemirava to da je ona pomagala Niji i da se prošlog leta trajno doseli u Boston – pišu poznati američki portali.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Udoka se po saznanju javnosti za ovaj skandal, obratio rečima izvinjenja, kako igračima, tako i porodici, a takođe, dodao je i da neće detaljnije komentarisati ovu situaciju.

Želim da se izvinim igračima, navijačima i čitavoj zajednici Seltiksa, ali i svojoj porodici jer sam vas sve izneverio. Žao mi što zbog prolazite kroz sve ovo i prihvatam klupsku odluku. Zbog poštovanja prema svima, neću dalje komentarisati situaciju – istakao je Udoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter