0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 09: Head Marina Maljkovic of Serbia reacts during the FIBA Women's Olympic Qualifying Tournament 2020 Group B match between Serbia and Mozambique at Aleksandar Nikolic Hall on February 9, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ONE SE NIKADA NISU SUSRELE SA NEČIM OVAKVIM: Marina stala u odbranu svojih izabranica!

Objavljeno: 25.09.22 u 14:43

Košarkašice Srbije poražene su od domaće selekcije Australije, u trećem kolu grupne faze Svetskog prvenstva za žene u košarci, a rezultat na kraju meča bio je 69:54 . Prvu deonicu su domaće igračice dobile 18:10 i ispostaviće se da je to bila prevelika razlika za izuzetno neefikasno Srbiju da nadoknadi.

Nakon meča, u odbranu svojih izabranica, stala je selektorka Marina Maljković.

– Nije se ništa dogodilo. Igrali smo protiv rivala koji je znatno bolji od nas. Devojčice koje treniram nisu igrale protiv ovkavih tela, ovako visokih i jakih igračica. Imali smo loše momente, ali se nije ništa desilo, pravili smo greške koje nismo smeli. U 18 časova je po ovom vremenu bila utakmica, pa igramo sa Malijem od 13.30 časova sutra, koji je jako, jako nezgodna ekipa, svima ovde zvuči da su autsajderi, ali danas su pokazali protiv Francuske da to nije istina.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

– Kao što rekoh, znači mnogo,moram da ponovim ovo, pored mladosti imamo ogromno neiskustvo igranja velikih utakmica. Neću dozvoliti da bilo ko napadne ove devojke, uz svo poštovanje vama, ne dajem da bilo ko kaže ružno nešto za njih. One vredno i marljivo rade. One ne igraju ni Evrokup, ni Evroligu, tek igra poneka. Nemaju iskustvo ovih utakmica. Pokušaćemo da budemo bolji, bilo je grešaka iz neiskustva, pokušaće

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter