0
Odbojka

FOTO: Youtube/SportKlub

ODBOJKAŠICE VEĆ KONCENTRISANE NA DRUGU UTAKMICU: Obožavaju timsku atmosferu i nadaju se još boljim igrama!

Objavljeno: 25.09.22 u 23:23

Slavile su u prvom meču.

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Kanade na startu Svetskog prvenstva. Naše devojke pokazale su silu, nisu dozvolile protivnicama ni jedan set i tako su uspešno započeli odbranu titule.

Po završetku ovog susreta medijima se obratila Katarina Lazović, koja je istakla da je srećna zbog početka prvenstva.

Videli smo da Kanada uvek može da iznenadi i danas je to pokazala. Misliš da konstantno vodiš i da si u prednosti, oni se nekako vrate. Srećna sam što je uopšte počelo Svetsko prvenstvo. Ushićeno smo čekali ovu prvu utakmicu, dobro je sve prošlo kako je planirano. Sutra nas očekuje Bugarska. One su igrale gustu utakmicu protiv Nemačke. Takve utakmice su super za nastavak prvenstva i sve ono što nas čeka.

Brankica Mihajlović ponovo je sa reprezentacijom Srbije, a posebno je istakla kako obožava timsku atmosferu.

Drago mi je da sam ponovo sa reprezentacijom. Obožavam da budem ovde, reprezentativnu atmosferu. Nadam se da ću ja lično, ali i timski, da budem sve bolja i bolja – počela je ona, a potom i dodala:

Srećne smo i zadovoljne. Ipak je prva utakmica, trebalo nam je vremena da se priviknemo. Dobro je krenulo, sve ide po planu. Sada smo koncentrisane na drugu utakmicu protiv Bugarske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter