0
ATP

Foto: Twitter/@LaverCup

NOLE O PENZIJI: Evo još koliko sebe vidi u tenisu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.22 u 16:28

Novak Đoković muči muku sa pravilima oko vakcinacije od kada je svet zaokupirao virus poznatiji kao Korona.

Njegova borba dostigla je vrhunac na ovosezonskom Australija Openu, kada je prolazio kroz teške dane, a na kraju godine nije imao priliku da nastupa ni na US Openu. Ipak, najbolji srpski sportista gleda da na najbolji način izađe iz ovog perioda, koji može da bude mač sa dve oštrice, jer Nole više nije mladić, iako tako još uvek izgleda.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Čovek sam koji snažno veruje da se sve dešava s razlogom. Na nama je da li ćemo da gledamo čašu kao polupunu ili polupraznu, a ja se trudim da budem pozitivan u životu. Kad već nisam mogao da idem u SAD, trudio sam se da na vredan način iskoristim to vreme – bio sam s porodicom, provodio vreme s nekim ljudima s kojima inače ne stižem“ započeo je Novak, pa dodao:

„Kada je reč o tenisu, dobio sam više vremena da radim na nekim detaljima u vezi s igrom, tehničkim i taktičkim. Moram da kažem da se nisam baš osećao komforno kada sam trenirao i vežbao poene, samo da ne bih dobio povoljne vesti u vezi s odlaskom u SAD. Morao sam konstantno da prilagođavam program treninga, a sportisti je jako važno da to zna tačno – kada je trening, kada je oporavak itd, ali iskoristio sam vremena pravi način“ dodao je Đoković da je dosta vremena provodio i u svom tenskom centru u Beogradu.

„Time sam se dosta bavio, a i u ovoj fazi karijere, ne želim da trčim s turnira na turnir, već sa koncentrišem na ono najvažnije. Želim da očuvam telo i da imam dugu karijeru – nemam na umu godine, da li je to još jedna ili deset, koliko god. Telo me služi i ne vidim kraj svoje karijere na horizontu. Želim da nastavim dokle god se osećam dobro i dokle god mogu da se takmičim sa mlađima, da budem jedan od kandidata za slem titule“ istakao je Nole, koji će se naredne nedelje takmičiti u Tel Avivu, a nakon toga i u Astani.

„To mi isto donosi dobar osećaj i uzbuđenje, da vidim mesta koja ranije nisam. Uvek imam manje-više isti raspored, biće lepo posetiti nova mesta“ zaključio je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter