0
Domaći fudbal

Players of fc Zlatibor pay respect with minute of silence to late goalkeeper of fc Partizan Milutin Soskic at Mozzart Prva Liga 2022/2023 match between Graficar and Zlatibor at Stadium Crvena Zvezda (South side) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

MALA BIZARNOST U PRVOJ LIGI SRBIJE: Čak 11 timova u opasnoj zoni!

Objavljeno: 25.09.22 u 13:42

Prva liga Srbije u fudbalu poznata je po svojoj ujednačenosti, što zbog sličnih finansijih (ne)uslova, tako i zbog limitiranog kvaliteta igrača kojim raspolažu, ali blizina timova po kvalitetu deluje da nikada nije bila bliža.

Naime, čak 11 timova u drugom rangu srpskog fudbala se nalaze u tri boda razlike tačnije jednog trijumfa. Jedini klub sa devet bodova je Zlatibor na poslednjoj poziciji, a Metalac je sa 12 na visokom šestom mestu, što znači da su svi između te dve ekipe faktički u borbi za opstanak.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Takođe kuriozitet da su samo timovi iz Beograda i Vojvodine nešto dalje od ove „opasne zone“, dok su beogradski IMT i njihovi zemljaci iz Grafičara, koji je defakto razvojni tim Crvene zvezde, na prve dve pozicije.

Standings provided by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter