0
Fudbal

FOTO: Starsport

KAPITENOV POGLED NA STVARI: Trpeo sam i jače kritike, kapiten mora da bude prvi na udaru!

Objavljeno: 25.09.22 u 13:19

Dušan Tadić je sinoć u pobedi Srbije uspeo da upiše jednu asistenciju, ali više od samog učinka na terenu, ekipi dosta donosi samo njegovo prisustvo u timu. Nakon meča kapiten reprezentacije je sumirao utiske sa meča, ali se dotakao i nekih drugih tema.

„Ostvarili smo pobeda od 4:1 protiv dobre selekcije, tako da smo zadovoljni, naravno. Nije bilo lako posle primljenog pogotka, ali ekipa je pokazala karakter po ko zna koji put, okrenuli smo i prezadovoljni smo pobedom“, rekao je Tadić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Jako smo srećni, imali smo obavezu da ih kući ispratimo nasmejane, da zapamte današnji dan. To je bila obaveza više i o tome smo pričali, Mister je pričao o tome, mi takođe, da nam je obaveza da im ulepšamo dan i da odu kući puni utisaka. Dogovorili smo se posle da im bacimo dresove i da pozdravimo mališane. Nadamo se da im je bilo lepo i da će pamtiti današnji dan do kraja života“.

O slabijim partijama u Ajaksu kaže sledeće.

„To je normalna stvar kada si najstariji igrač u ekipi, pritom stranac i kapiten. Sigurno da upadaš u oči i da to ljudi generalno ne vole. Ovo mi je peta godina tamo i svake godine sam bio kritikovan iako sam bio MVP svake godine. Ranije su bile i jače kritike, ali to je okej. Kapiten mora da bude prvi na udaru, ispred ekipe, tako da su to sve normalne stvari“, zaključio je Tadić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter