1
Košarka

FOTO: Twitter/@PartizanBC

JOŠ JEDAN PORAZ PARTIZANA: Uniks bolji u duelu za treće mesto na VTB Superkupu!

Objavljeno: 25.09.22 u 18:20

Kevin Panter isključen.

Košarkaši Partizana poraženi su od Uniksa rezultatom 83:77 i tako takmičenje na VTB Superkupu završili na četvrtom mestu.

Uniks je bolje krenuo u meč, a na dva i po minuta pre kraja prve deonice imao i +7 (22:15). Nakon toga crno-beli su se konsolidovali i krenuli u seriju da bi četvrtinu završili sa poenom prednosti nakon četiri vezana poena Pantera – 23:22.

Serija iz finiša prve, prenela se i na drugu četvrtinu. U tom trenutku Partizan je napravio 15:0 seriju, za osam poena prednosti (30:22).

Do poluvremena Uniks se vraćao i na -2 (38:36), a na pauzu se otišlo sa vođstvom crno-belih – 43:39.

Drugi deo igre izabranici Željka Obradovića započeli su dobro i ponovo došli do osam razlike, ali se još jednom dogodio pad u igri.

Uslugu protivničkom timu učinio je Kevin Panter koji je isključen nakon što je zaradio dve nesportske. Od tog trenutka stvari su se na terenu dosta promenile.

Rivali su se smenjivali u vođstvu sve do tri minuta pred kraj meča. Tada je Nenad Dimitrijević ubacio dvojku, pa zatim i trojku.

Nakon tajm-auta Obradovića, Partizan je odigrao sjajan napad i koji je trojkom završio Papapetru.

Ipak, ponovo crno-bela odbrana nije našla rešenje za Dimitrijevića koji je stigao i do 30. poena i doneo +4 (81:77). Nakon toga Naneli je promašio trojku i postalo je jasno ko će osvojiti treće mesto na VTB Superkupu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. Odlicna provera da se izmerimo sa top ekipama. Naneli je odlican, fulll pojacanje, kao i Grk, ovi porazi su dobar pokazatelj da nam fali jedan ‘krsteni’ centar, i da smo ceo turnir igrali sa SAMO JEDNIM PLEYOM-Madarom, a povratkom Egzuma i Alekse ekipa ce biti VRH!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter