0
Fudbal

Fudbal Super League 2018-2019 Crvena Zvezda v Dinamo Vranje from left Milos Degenek Dejan Joveljic Aleksa Terzic Dusan Jovancic Dejan Meleg Milan Jevtovic and Lorenzo Ebecilio celebrate Beograd, 20.07.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JEDINI EVROPLJANIN: Bivši fudbaler Crvene zvezde potpisao za egipatski klub!

Objavljeno: 25.09.22 u 17:08

Zanimljiv izbor nove sredine.

Dejan Meleg novi je fudbaler egipatskog Enpija. Ovaj klub je dvostruki osvajač tamošnjeg Kupa, a prošlu sezonu završio je na devetoj poziciji od ukupno 18 klubova uz osam pobeda, 15 remija i 11 poraza.

Meleg je svoj fudbalski put započeo u Vojvodini, a zatim prošao mnogo klubova. Nakon Novog Sada bio je član Ajaksa, pa zatim redom, Kambur, Kajzeri, Levadijakos, Crvena zvezda, Radnički Niš i na kraju Borac Banja Luka.

Pre par dana on i klub iz Banja Luke odlučili su da sporazumno raskinu saradnju. Za Borac je nastupao od jeseni 2020. godine, a upisao je ukupno 69 nastupa. Postigao je 13 golova.

Od Borca i Banja Luke oprostio se emotivno.

Borac je poseban klub, Banjaluka je poseban grad. Bila mi je izuzetna čast da budem deo takvog kolektiva i da učestvujem u osvajanju titule. Sada se okrećem novim izazovima, a klubu želim svu sreću u daljim pohodima. – poručio je Meleg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Meleg (@melegdejan)

Sa egipatskim klubom potpisao je trogodišnji ugovor, a stigao je kao slobodan igrač.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter