0
Domaći fudbal

Foto: Twitter/@NFSBiH

HRVATI BESNI: Zaista bi se svaki Hrvat i Srbin trebali zapitati šta rade u muslimanskoj reprezentaciji BiH?!

Objavljeno: 25.09.22 u 17:28

Mostarski portal ABC uputio je oštre kritike zbog „velike sramotne koreografije“ koju su napravili navijači u Zenici uoči meča Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

„Preko cele tribine BH Fanaticosi priredili su „užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tzv. ratnim zastavama muslimanske vojske“ piše na ovom portalu uz napomenu da je ispod zastave sa ljiljanom stajao i natpis „Večno cvetaj u inat dušmanima“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Zaista bi se svaki Hrvat i Srbin trebali zapitati šta rade u muslimanskoj reprezentaciji BiH? Ovo je skandalozna sramota! Zar da Hrvat nastupi u ovakvom ambijentu gde se ističu zastave muslimanske vojske pod kojim su pobijeni toliki Hrvati (Uzdol, Grabovica, Doljani, Buhine kuće i još stotine drugih).Treba jasno napomenuti da navijači sa ovakvim zastavama ne mogu ući ni na jedan stadion hrvatskih ili srpskih klubova u BiH“ istakao je ABC i apelovao na igrače hrvatskog porekla da istupe iz nacionalne selekcije BiH.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter