0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ABRINES O ODLASKU LASA IZ REALA: Iznenadio sam se načinom na koji se sve odvilo – morao je da demantuje klub i kaže da nema zdravstvenih problema! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.22 u 20:08

Košarkaš Barselone, Aleks Abrines uvideo je da Real Madrid neće igrati drugačije u odnosu na period kada ih je vodio Pablo Laso i istakao da mu nešto „smrdi“ oko njegovog odlaska.

Kada se spomene Košarkaški klub Real Madrid, prvo što vam padne na pamet jeste čuveni trener, Pablo Laso, koji je na klupi Kraljevskog kluba proveo čak 11 godina, a na kraju prošle sezone, čelnici Reala su odlučili da prekinu saradnju. Kao glavni razlog, istakli su njegovo loše zdravstveno stanje i infarkt koji je doživeo početkom juna. Međutim, ovde nešto ne pije vodu, jer je sam košarkaški stručnjak, kao i njegov kardiolog, istakao da pomenuti infarkt neće uticati na njegovu karijeru. Umesto Lasa, na mesto trenera Reala došao je Hesus Mateo.

Celokupnu situaciju je ispratio prvotimac Barselone, Abrines, pa je dao svoj komentar o ovoj temi.

„Nešto smrdi oko Lasovog odlaska iz Real Madrida. Iznenadio sam se načinom na koji se sve odvilo – morao je da demantuje klub i kaže da nema zdravstvenih problema. Sarađivao sam sa Mateom u Malagi – dugo je u Madridu i mislim da se stil igre neće promeniti“ zaključio je košarkaš Barse.

U toku je finalni meč Superkupa Španije između Reala i Barselone, odnosno poslednja četvrtina jednog egal meča, koji opravdava derbi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter