0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Artem Besedin (L) of Ukraine celebrates after scoring a goal with Oleksandr Karavaev (R) during the UEFA Euro 2020 Qualifier between Serbia and Ukraine on November 17, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

UKRAJINA UBEDLJIVA U JEREVANU: Žuto-plavi se popeli na vrh grupe!

Objavljeno: 24.09.22 u 17:27

Fudbaleri Ukrajine su na gostovanju Jermeniji došli do ubedljive pobede, a konačan rezultat meča je bio 0:5. Prvo poluvreme je donekle bilo ujednačeno, iako su gosti imali posed gotovo sve vreme, ali su u nastavku domaći poptuno kapitulirali i doživeli debakl.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Prednost je Ukrajni doneo Timčuk u 22. minutu. Za dupliranje prednosti su gosti morali da čekaju do 57. minuta, a strelac je bio Zubkov. Sve dileme je deset minuta kasnije rešio Dobvik, da bi Ignatovi i ponovo Dobvik u finišu postavili konačan rezultat.

Ukrajina je tako izbila na čelo svoje grupe, sa bodom, ali i utakmicom više od Škotske, dok su Jermeni na dnu sa jednim trijumfom i četiri poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter