0
Fudbal

FOTO: Starsport

SRBIJA VODI NA POLUVRMENU: Srbija se ispromašivala, Mitrović ne prestaje da rešeta! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.22 u 21:34

Srbija večeras na našem najvećem stadionu igra svoj duel Lige nacija sa selekcijom Švedske. Naš selektor Dragan Stojković, izveo je popričično ofanzivan sastav, a na terenu je i debitant Srđan Babić. Takođe je ovo jedan izuzetno ofanzivan sastav od samog starta. Rezultat na poluvremenu jeste 2:1.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Klason je doveo ekipu Švedske u vođstvo, praktično iz jedine prave šanse za goste. Nakon sjajnog poteza Kuluševskog, koji je nadmudrio Mitrovića, a krilnom fudbaleru Kopenhagena nije bilo teško da matria Savića. Prethodno golu, Živković je promašio prazan gol iz izgledne pozicije. Ipak, odmah u narednom napadu Aleksandar Mitrović poravnava rezultat.

Potom, došlo je do apsolutne inicijative Srbije, odličnu priliku je propustio Vlahović, kada je malo zakasnio na ubačenu loptu, da bi isti fudbaler ponovo promašio iz situacije jedan na jedan, imao je popravni, ali je pogodio Tadića u butinu, a golman gostiju je pokupio loptu. U samom finišu je na centaršut kapitena, Mitrogol bio najviši u skoku i dovoe Srbiju u vođstvo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter