0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L) Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA NA ‘MARAKANI’ PROTIV ŠVEDSKE: Stadion zatvoren, ali evo gde možete da gledate reprezentaciju Srbije!

Objavljeno: 24.09.22 u 09:21

Našoj reprezentaciji potrebna je pobeda ako želi da se nada plasmanu u A diviziju Lige nacija.

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuju selekciju Švedske u okviru 5. kola B divizije Lige nacija. Ovaj duel startuje od 20.45, a navijači u Srbiji će kraj malih ekrana biti u mogućnosti da prate ovaj meč. Prenos su obezbedili RTS i Arena Sport 1 Premium, pa se može reći da će čitava Srbija biti u mogućnosti da gleda ‘Orlove’.

Dusan Tadic (C) celebrates after scoring a goal with Sergej Milinkovic-Savic Nikola Milenkovic Strahinja Pavlovic and Sasa Lukic
Portugalija v Srbija – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Lisabon, 14.11.2021.
foto: Starsport.rs ©

Srbija potencijalnom pobedom nastavlja da prati Norvešku i nada se potencijalnom preuzimanju ‘trona’ ove grupe, što bi nam obezbedilo učešće u A diviziji naredne sezone.

Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na Gudelja, a upitna su još tri reprezentativca čija imena nije navodio.

Пласман обезедио SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter