2
Fudbal
brazil

FOTO: Twitter/@CBF_Futebol

SRBIJA MORA OPASNO DA SE PAZI BRAZILA: Nejmar poručuje: „Protivnici su u ozbiljnoj nevolji!“

Objavljeno: 24.09.22 u 18:15

Fudbaleri Brazila su sinoć „peške“ savladali selekciju Gane, koja je takođe učesnik na Mundijalu, a Nejmar je pružio izuzetno visok nivo igra u tom meču. Upisao je dve asistencije, a sada nakon odlične partije, može sa osmehom na licu da komentariše očekivanja od Mundijala.

Došao sam na trening juče i rekao sam da, sviđalo im se to ili ne, mi smo tim koji publika vidi kao vrlo ofanzivan, sa četvoricom napadača i Paketom. Objasnio sam da ako želimo da igramo na takav način, da igramo timski, moramo da pomažemo jedni drugima. Da pomažemo defanzivnoj liniji takođe. Svi moraju da trče. Lepo je to videti. Ovo je složna ekipa, kolektiv u kojem nema sujete, krasi nas harmonija. Svi smo prijatelji, nezavisno od toga ko igra, a ko je na klupi. Osećate se kao kod kuće, osećate sreću – rekao je Nejmar.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Moraju protivnici da ga se plaše, samo da je zdrav.

– Samo igram svoj fudbal i mnogo mi znači što sam fizički dobro. Moj problem nikada nije bio teren, već povrede koje su mi konstantno stajale na putu. Kada sam 100 spreman, igram fudbal sa osmehom na licu i protivnici su u ozbiljnoj neprilici.

0
0

2 Komentara

  1. Ako je Mesi najbolji fudbaler svih vremena onda je Neimar među 10, bez trofeja je zaboravljen.Treba imati i sreće i biti u ekipi sa Ćavijom i Injestom itd.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter